Klasy świata łączmy sie!!!
Uczeń czwórkowy...
Czyli tutaj wyżalamy sie sobie i pomagamy na wzajem..przeciez trzeba się wspierac....piszcie wszystko co was dreczy...heh....
Uczeń czwórkowy...
o ja..masz tak samo jak ja...XDD..tylko czasami mam natchnienia i wchodzi we mnie wiedza i wszystko wiem...a wiesz..minie ci to..mi tesh minelo..od tego roku..XDD
Uczeń czwórkowy...
a widzisz ..teraz ja mam problem... ...tylko trochę osobisty..i boje sie o tym gadać
Oł.
To ja chyba nie mam żadnych problemów.
Poza tym że nie umiem tekstu na poniedziałkowy kabaret ;p
A to że cię nazywają Bizon to nie takie straszne, czy obraźliwe.
Osobnicy typu Michał Witek to jeszcze dzieci cóż zrobisz?
"Chłopcy nigdy nie dorastają, oni się tylko starzeją"
Dobrze powiedziane...machał w to skończony gej...
Sam jest bizonem i to jego śmiesznie głupia sprawa...
mmmmakabra...
Wczoraj mój kochany kotek o imieniu Tosia została tragicznie potrącona przez samochód...dzisiaj miał być pogrzeb ale coś nie wypaliło...7-mio dniowa żałoba wystarczy...
ŻAŁOBA
dobra robimy zalobe (to jest piesn zalobna, w rytm hm... zalobnych piesni)
"tak nam jest wesolo tak nam smiec sie chce... pekamy ze smiechu pekamy ze smiechu tak nam jest wesolo tak nam smiac sie chce..."
morella moze sie przylaczysz???
"tak nam jest wesolo tak nam smiac sie chce..."
a tak po za tym to ja tez sie boje odpowiedzi ustnych i zawsze mam giga cykora przed tablica hm...na dodatek mam taka chorobe ze nie odczytuje rzeczy napisanych za duzym drukiem ale tego nie chce mi sie opowiadac...
Uczeń czwórkowy...
to jdz do okulisty..ja np czasami nie dowidzę schodów po których schodzę ale jeszcze nigdy nie spadłam..hmm..bardzo interesujące.............